Aspö Jaakko Ruola

Uutiset

Ajankohtaista meiltä ja Saaristomeren suojelusta


4.7.2018 Saaristomeren Suojelurahasto rahoittaa viisi uutta hanketta

Centrum Balticum -säätiön Saaristomeren Suojelurahasto tukee paikallisia tekoja ja toimintaa Saaristomeren pelastamiseksi. Visiomme on elinvoimainen meri ja saaristo, jossa on hyvä elää, saada elanto ja virkistyä.

Lue lisää

 

27.6.2018 Harjoittelu laadun, ympäristön ja turvallisuuden näkökulmasta

Olen Pilvi Virolainen, ja toimin noin viisi kuukautta harjoittelijana Centrum Balticum -säätiön Saaristomeren Suojelurahastossa.

Lue lisää

 

26.6.2018 Suosittujen tapahtumien banderollit kestokasseiksi

Tall Ships Races -purjelaivatapahtumaa ja Ruisrock-festivaalia mainostaneet banderollit ovat saaneet uuden elämän ostoskasseina Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) ja Globe Hopen yhteistyössä.

Lue lisää

 

19.6.2018 Meren kunniaksi pidetyssä Saaristomeripuheenvuorossa Turun yliopiston rehtorin Kalervo Väänäsen viesti oli selvä: "Meri ei odota."

Naantalin Musiikkijuhlien ja Saaristomeren Suojelurahaston yhteistyö on tänä vuonna jatkunut ja laajentunut.

Lue lisää

 

6.6.2018 Nuorisopurjehdus Itämeren hyväksi

Rotary Internationalin piiri 1410 yhtenä päätemana kuluvana Rotaryvuotena on ollut Itämeri. Päätöksenä järjestetään Nuorisopurjehdus nuorisoryhmille jotka ovat sitoutuneet teemaan.

Lue lisää

 

26.5.2018 Vesiensuojelutyön mahdollisuudet Kustavissa

Tilaisuudessa esiteltiin Vesilinniemen alueelle tehty kuormistus- ja kunnostustarveselvitys, Vesilinniemen vesiensuojelyhdistyksen toimintaa ja hiljattain vireille laitettua Varsinais-Suomen vesistökunnostusverkostoa

Lue lisää

 

28.5.2018 Tervetuloa seuraamaan teräslaattojen hitsausta Symbiosis -veistokseen 30.5. klo 16.00

Taiteilija Stefan Lindfors hitsaa lahjoitettuja teräslaattoja ympäristötaideteokseen Symbiosis ja vastaa mielellään kysymyksiin koskien teosta.

Lue lisää

 

22.5.2018 Jazz City Turku mukana julistamassa Saaristomeren veneilyrauhaa

Jazz City Turku jatkaa maaliskuun Turku Jazz Festivalilla alkanutta yhteistyötään Saaristomeren Suojelurahaston kanssa.

Lue lisää

 

22.5.2018 Tervetuloa PAX NAVIS 2018 –tapahtumaan, jossa julistetaan merirauha veneilijöille ja veneettömille

Kutsumme teidät mukaan toista kertaa järjestettävään koko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtumaan, Pax Navikseen, Ruissalon Telakalle torstaina 24.5 klo 17-20, osana Turun kaupungin Jokisataman avajaiset tapahtumaa 24-27.5. Ruissalon Telakka on paikkana mielenkiintoinen, monipuolisesti ja vauhdilla kehittyvä. Se on, läheisestä sijainnistaan huolimatta, vieras monelle turkulaisellekin.

Lue lisää

 

Seuraavat