Aspö Jaakko Ruola

Uutiset

Ajankohtaista meiltä ja Saaristomeren suojelusta

25.5.2018 Tervetuloa seuraamaan teräslaattojen hitsausta Symbiosis -veistokseen 26.5. klo 15.15.

Taiteilija Stefan Lindfors hitsaa lahjoitettuja teräslaattoja ympäristötaideteokseen Symbiosis.

Lue lisää

 

22.5.2018 Jazz City Turku mukana julistamassa Saaristomeren veneilyrauhaa

Jazz City Turku jatkaa maaliskuun Turku Jazz Festivalilla alkanutta yhteistyötään Saaristomeren Suojelurahaston kanssa.

Lue lisää

 

22.5.2018 Tervetuloa PAX NAVIS 2018 –tapahtumaan, jossa julistetaan merirauha veneilijöille ja veneettömille

Kutsumme teidät mukaan toista kertaa järjestettävään koko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtumaan, Pax Navikseen, Ruissalon Telakalle torstaina 24.5 klo 17-20, osana Turun kaupungin Jokisataman avajaiset tapahtumaa 24-27.5. Ruissalon Telakka on paikkana mielenkiintoinen, monipuolisesti ja vauhdilla kehittyvä. Se on, läheisestä sijainnistaan huolimatta, vieras monelle turkulaisellekin.

Lue lisää

 

17.5.2018 Naantalin Musiikkijuhlien ja Saaristomeren Suojelurahaston yhteistyö jatkuu ja laajenee

Naantalin Musiikkijuhlat haluaa tänäkin vuonna kiinnittää huomiota Saaristomeremme tilanteeseen. Jatkamme yhteistyötä Saaristomeren Suojelurahaston kanssa sekä esitämme Jaakko Ruolan ainutlaatuisen Saaristomeren panoraaman, jossa kerrotaan kuvilla, sanoilla ja musiikilla Saaristomeren muutoksista.

Lue lisää

 

14.5.2018 Harjoittelu joka on avannut silmiä miten eri tavoin voi itsekin osallistua Saaristomeren tilan parantamiseen

Olen Ilona Engblom, yliopiston kieli- ja kulttuuriopintojen, tanssin ja kiinteistöalan kautta ammattikorkeakouluun ensin rakennus- ja sittemmin energia- ja ympäristötekniikan linjalle päätynyt aikuisopiskelija, pian insinööri.

Lue lisää

 

8.5.2018 Tervetuloa seuraamaan teräslaattojen hitsausta Symbiosis -veistokseen 26.5. klo 15.15.

Taiteilija Stefan Lindfors hitsaa lahjoitettuja teräslaattoja ympäristötaideteokseen Symbiosis.

Lue lisää

 

7.5.2018 Harjoittelijana Saaristomeren Suojelurahastossa

Nimeni on Anni Honkonen ja olen tehnyt harjoittelua Saaristomeren Suojelurahastolle tämän kevään ajan. Harjoitteluni Saaristomeren Suojelurahastolle on opettanut paljon siitä, miten vilpittömästi ihmiset haluavat auttaa, miten monta näkökulmaa tulee ottaa huomioon tehdessään asioita yhteisellä tarkoituksella ja miten oikeiden ihmisten yhdistyessä syntyy paljon hyvää.

Lue lisää

 

17.4.2018 Turun kauppakamarin Viikon jäsen esittelyssä

Turun kauppakamari nostaa Viikon jäsen -juttusarjassaan esiin jäsenyritystensä tarinoita osana varsinaissuomalaista menestystä.

Lue lisää

 

23.4.2018 PAX NAVIS 2018 –tapahtuma kutsuu veneilijöitä ja veneettömiä Ruissalon telakalle Saaristomeren suojelun ja vastuullisen vesillä liikkumisen nimissä.

Saaristomeren portille, Turun Ruissaloon, syntyy toukokuussa uusi, koko perheellekin sopiva tapahtuma, johon pääsee veneellä, mutta myös maitse. Tapahtuma järjestetään torstaina 24.5.2018 klo 17–20, paikkana mielenkiintoinen, monipuolisesti ja vauhdilla kehittyvä Ruissalon Telakka. Se on, läheisestä sijainnistaan huolimatta, vieras monelle turkulaisellekin. Telakan laiturilta syntyykin uusi kuvakulma kaupunkiin.

Lue lisää

 

16.4.2018 Rohkenetko? tanssiesitykset 18-21.4.2018

Tämä on Turun AMK:n Taideakatemian ensimmäisen vuoden tanssiopettajaopiskelijoiden sooloteosesitysten otsikko. Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm sanoo: ”Otsikkovalinta on mielestäni osuva, koska opiskelijat ovat tehneet rohkean päätöksen lahjoittaa lipputulonsa Saaristomeren Suojelurahastolle.”

Lue lisää

 

Seuraavat