Tukijaselvitys

Saaristomeren Suojelurahaston tukijaselvitys 

secchi
Saaristomeren Suojelurahasto rahoittaa vesiensuojeluhankkeita Saaristomerellä ja sen valuma-alueella yksityisiltä ihmisiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä keräämillään varoilla. Lahjoittajat ja tukijat mahdollistavat täten monen tärkeän projektin toteutuksen.

Nyt haluaisimme kuulla, keitä te - tukijamme - olette! Vastaamalla alla olevaan lyhyeen kyselyyn autat meitä suunnittelemaan viestintäämme oikein. Voit myös kertoa, mistä teemoista olet kiinnostunut ja mitä odotat meiltä.


Kyselyyn vastataan nimettömästi. Jos kuitenkin haluat, voit jättää kyselyn lopuksi yhteystietosi postilistalle liittymistä varten tai osallistuaksesi secchi-levyn arvontaan! Secchi-levyllä voit kätevästi seurata kotirantasi veden näkösyvyyttä. Arvomme 3 secchi-levyä 5.9.2016 ja olemme Onnettaren suosikkeihin yhteydessä heti arvonnan jälkeen.Lämmin kiitos ajastasi ja tuestasi!


7.9.2016

Suurkiitos
kaikille teille, jotka kerroitte oman mielipiteenne ja autatte näin meitä suunnittelemaan työtämme paremmin. Vastauksianne käydään parhaillaan läpi.

Onnea myös arvonnan voittajille: Mauri U., Leena A. ja Jarkko L.! Te olette voittaneet omat secchi-levyt. Otamme voittajiin yhteyttä sähköpostitse.

Saaristomeren Suojelurahasto