joanna 6

Lahjoita muistoksi

kukkia

Muistolahjoituskeräys

Yhteisellä keräyksellä voidaan kukkien tai yksittäisten muistoadressien sijaan tukea Saaristomeren suojelutyötä.

Välitämme omaisille tiedon kaikista keräykeen osallistuneista sekä muistolahjoituksen tuottaman yhteissumman kiitoskirjeen kera. Kiitoskirje lähetetään noin kaksi viikkoa muistotilaisuuden jälkeen.

Muistolahjoituskeräyksen perustaminen on vaivatonta. Kun haluat perustaa keräyken, täytä tarvittavat tiedot lomakkeesseen joka löytyy alta.

kotka

Muistajille tiedoksi

Jos erillistä keräystä ei ole järjestetty, voit kunnioittaa muistoa tekemällä lahjoituksen Saaristomeren Suojelurahaston lahjoitustilille.

Lisätietoja

Sähköpostitse: toimisto@saaristomerensuojelurahasto.org

Puhelimitse:  040 556 5426


Perusta muistokeräys

Muistolahjoituksen perustajana voi toimia esimerkiksi edesmenneen lähiomainen. Vainajaa muistavien henkilöiden lahjoitukset ohjautuvat hänen perustamaansa keräykseen. Muistolahjoituksen perustamisen jälkeen voi lahjoitusmahdollisuudesta kertoa esimerkiksi kuolinilmoituksessa.

Täytäthän seuraavan lomakkeen, jotta saamme tarvittavat tiedot muistolahjoitusten seuraamista varten. Osoitetiedot ja muistotilaisuuden päivämäärä ovat tarpeen, jos haluat tiedon keräyksen loppusummasta ja keräykseen osallistuneista henkilöistä. Nämä tiedot on mahdollista toimittaa vain mikäli olemme saaneet etukäteen ilmoituksen keräyksestä. Toimitamme tiedot noin kaksi viikkoa muistotilaisuuden jälkeen, sillä kokemuksemme mukaan lahjoituksia tulee vielä jälkikäteenkin.

Pyydä muistolahjoituksen tekevää lahjoittamaan Saaristomeren Suojelurahaston lahjoitustilille ja kirjoittamaan tilisiirtolomakkeen viestikohtaan seuraavat tiedot:

  • Edesmenneen nimi
  • Muistajan/muistajien nimet

Näin osaamme kohdentaa lahjoitukset oikeaan keräykseen.

Handelsbanken FI30 3131 3001 2864 00

BIC: HANDFIHHMuistokeräys


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.