banneri 2018_su

Ohjelma 2018


Lehikoinen Timo jakonen 14Saaristomeren veneilyrauhan julistaa ja veneilijät siunaa Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen klo 18:00. Turun Meripelastusyhdistyksen p/v ABSO tuo
tuo  Lehikoisen telakalle.

Lehikoinen valittiin Turun positiivisimmaksi henkilöksi vuonna 2015.

Janne Porkka toimii tapahtuman juontajana.

05Turun Meripelastusyhdistyksen p/v ABSO on yleisön tutustuttavissa. ABSO on monipuolisella pelastus- ja sairaankuljetusvälineistöllä varustettu vajaa 17-metrinen meripelastusalus.
nsmp_logo

Naantalin meripelastusyhdistys esittelee meripelastustyötä.


turun meripelastusyhdistys

Turun meripelastusyhdistys  esittelee meripelastustyötä.


spr SPR:n Varsinais-Suomen Piiri esittelee meripelastustyötä.
PSS ryPidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen veneilijöiden ja vesilläliikkujien ympäristöjärjestö. Pax Navis -tapahtumassa saat yhdistyksen edustajalta tietoa vastuullisesta veneilystä ja heidän työstään merten roskaantumista vastaan.   
Saaristomeri_PMS_800px

Saaristomeren kansallispuiston edustaja on paikan päällä kertomassa mm. eri mahdollisuuksista päästä saaristoon myös ilman venettä. 

pisara_sinisella

Itämerihaaste on Turun ja Helsingin kaupunkien kansainvälinen verkosto Itämeren suojeluun sitoutuneille organisaatioille. Tule tutustumaan  mitä verkoston jäsenet tekevät Itämeren hyväksi.

forum marinumForum Marinum kertoo miten Sigynin kunnostustyö edistyy, restauroinnin asiantuntijat ovat paikalla klo 18-20.
jazz city turkuJazz City Turku vastaa musiikkiesityksestä.


 


saaristomeren suojelurahastoSaaristomeren Suojelurahasto järjestää Pax Navis 2018 -tapahtuman yhteydessä nuorille suunnatun Saaristomeri-aiheisen valokuvauskilpailun. Lue lisää täältä: https://www.facebook.com/events/1521085174685510/

partiopurjehtijatPaikalla olevien purjeveneisiin voi tutustua. Ainakin lippukunnat Mikaelin Siniset ja Koffan ovat tulossa. 

Itämerimainos