pax navis banneri 2019

Tule mukaan sponsoriksi

Saaristomeri antaa paljon. Nyt on aika antaa takaisin

Laitetaan liikkeelle muutosaalto! Tukesi mahdollistaa vaikuttavat vesisuojeluhankkeet, joilla estetään rehevöitymistä ja parannetaan Saaristomeren elinvoimaa.

Jokainen pisara tarvitaan. Pienistä pisaroista kasvaa suuri aalto, jossa on voimaa.

Saaristomeren Suojelurahastolla on hyvä maine pienenä ja ketteränä rahoittajana, joka tukee konkreettisia hankkeita Saaristomeren hyväksi.

Tule Saaristomeren suojelun sponsoriksi 

Centrum Balticum -säätiön Saaristomeren Suojelurahasto tukee paikallisia tekoja ja toimintaa Saaristo-meren pelastamiseksi. Visiomme on elinvoimainen meri ja saaristo, jossa on hyvä elää, saada elanto ja virkistyä.

Kutsumme teidät mukaan toiseen kertaan järjestettävään koko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtumaan, Pax Navis, Ruissalon Telakalle torstaina 24.5.2018, osana Turun kaupungin Turun kaupungin Jokisataman avajaiset tapahtumaa, 24–27.5. Käynnistetään yhdessä huviveneilykausi vastuullisesti, Saaristomerta ja luontoa kunnioittaen ja muut vesilläliikkujat huomioiden.

Rahoituksella rahoitamme konkreettisia hankkeita

Rahoitamme konkreettisia vesiensuojelutoimia ja käytännön hankkeita, joilla torjutaan tehokkaasti Saaristomeren sairastamisen syytä: ravinteiden valumista mereen. Tavoitteemme on rehevöitymisen pysäyttäminen ja vesien tilan yleinen kohentaminen Saaristomerellä ja sen valuma-alueella. Tähän mennessä olemme rahoittaneet lähes 50 hanketta!

Kuinka hyötyisit

Järjestämme monta tapahtumaa vuoden aikana, joissa sponsoreiden on mahdollisuus saada näkyvyyttä, hyviä markkinointimahdollisuuksia ja positiivista vaikutusta mielikuvaan. Keväällä 2018 on tulossa Huviveneilykauden avajaiset, Pax Navis,  Ruissalon telakalla 24.5. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Saaristomeren Suojelurahasto, Mikaelinseurakunta ja Ruissalon Telakka.

Rahoitetuista hankkeista ja sponsoreista tiedotamme uutispalstallamme, ja sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter ja Instagram. 9.1- 8.3.2018 välisenä aikana meillä on ollut yhteensä 21 artikkelia ja/tai haastattelua 11 eri mediassa.

Osallistuimme Merellinen Turku lehdistötilisuuteen maanantaina 23.4.2018 kello 8.30–10 Ruissalon telakalla. Katso Love Turku:n video.

Meillä on eri sponsorointimahdollisuuksia suurlahjoittajille, Pax Navis -yhteistyökumppaneille, Symbiosis-lahjoittajille, Pax Navis -tiedotuskumppaneille ja - osatuottajille.

Ota yhteyttä Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtajaan: Tove Holm, 040 556 5426, tove.holm@centrumbalticum.org