Hannu Aaltonen

Turun alueen K-Citymarketit ovat olleet Saaristomeren Suojelurahaston aktiivisia yhteistyökumppaneita toiminnan alusta saakka. Kupittaan, Ravattulan, Skanssin ja Länsikeskuksen K-Citymarkettien asiakkaat lahjoittivat Saaristomeren suojeluun pullopantteina vuosien 2008-2015 aikana komean potin: lähes 90 000 euroa! Tästä valtaosan lahjoittivat K-Citymarket Kupittaan asiakkaat, mistä lämpimästi kiittääkseen Saaristomeren Suojelurahasto on kutsunut kauppias Hannu Aaltosen Saaristomeren Suojelijaksi.

Hannu Aaltonen

- Saaristomeri on minulle tärkeä monestakin syystä. Vietän vapaa-aikaani merellä ja olen vuosien saatossa huomannut veden laadun muutoksen huonompaan suuntaan. Itselläni on muistikuvat lapsuudesta, jolloin vesi oli kirkasta. Ainakin kaupunkien lähettyvillä vesi on nykyisin muuttunut aikamoiseksi mössöksi, mikä on ikävää. Eilen ajoin veneellä 30 mailin päähän Turun rannoista ja vesi oli siellä jo aivan erilaista.

Saaristomeren suojelu on myös ajatuksena hyvä, sillä haluan tukea toimintaa, jolla todellakin voidaan saada hyvää aikaiseksi. Jos lahjoitan varoja toiselle puolelle maailmaa, en tiedä meneekö apu perille. Konkreettiset avustukset ja kohteet sopivat minulle.


13.5.2013

Hannu Aaltonen, kauppias, K-Citymarket Kupittaa, Turku