Ulkoluodoilla Jaakko Ruola

Yhteistyökumppanimme

Meidän kanssamme muutosaallon laittaa liikkeelle:


Logo-OSG-CommunicationsOSG Viestintä on Saaristomeren Suojelurahaston viestintäkumppani, jonka asiantuntevat ja idearikkaat konsultit ovat auttaneet meitä kirkastamaan viestimme ja ideoimaan uuden kampanjan yhä tehokkaampaa Saaristomeri-viestintää varten.  Olemme iloisia, että saimme aloittaa muutosaallon juuri teidän kanssanne! 

TOK ja SSO

Turun Osuuskauppa ja Suur-Seudun Osuuskauppa ovat  tehneet huomattavan rahalahjoituksen Saaristomeren Suojelurahastolle ja myyneet Suojelurahaston Secchi -levyä kymmenissä toimipaikoissa. Lisäksi TOK:n 47 toimipaikkassa oli syksyyn 2016 saakka keräysastiat, joihin tölkki- ja pullokuitit saattoi lahjoittaa.

Turun alueen K-Citymarketit

Turun alueen neljä K-Citymarketia (Kupittaa, Ravattula, Länsikeskus ja Skanssi) tekivät Saaristomeren Suojelurahastolle merkittävän lahjoituksen, ja toteuttivat pullonpalautusvarojen järjestelmällisen keräyksen kaikissa neljässä myymälässään vuosina 2008-2015. Keräyksen kokonaistuotto oli lähes 90 000 euroa!

Raisio Oyj

Raisio Oyj tuki maatiloilla tapahtuvaa vesiensuojeluneuvontaa sekä taloudellisesti että tarjoamalla asiantuntemustaan neuvontatyöhön. Toiminnassa yhdistyivät vesiensuojelun ja elinkeinoelämän edut luontevalla tavalla.

Sunborn Saga Oy

Sunborn Sagan omistamissa Naantalin ja Ruissalon kylpylöissä asiakkailla oli vuosina 2008-2011 mahdollisuus lahjoittaa huonelaskunsa yhteydessä 1 euro tai enemmän Saaristomeren Suojelurahastolle.

Mainostoimisto Lahtinen & Mantere Saatchi & Saatchi

Mainostoimisto Lahtinen & Mantere Saatchi & Saatchi oli Saaristomeren Suojelurahaston kumppani markkinointiviestinnässä pro bono -periaatteella vuosina 2008-2013 mm. suunnittelemalla esite- ym. viestintämateriaaleja sekä auttamalla varainhankinnan ideoinnissa

Finepress Oy

Arkkioffsetpaino Finepress Oy on tuottanut Saaristomeren Suojelurahaston esitteet ja muut painotuotteet pelkällä materiaalikustannuksella.

Ruisrock

Ruisrock on lahjoittanut lipunmyynnin tuotostaan osan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat on lahjoittanut lipunmyynnin tuotostaan osan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlat on lahjoittanut lipunmyynnin tuotostaan osan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Turku Jazz Festival

Turku Jazz Festival 2018 lahjoitti lipunmyynnin tuotostaan osan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Baltic Jazz Festival

Baltic Jazz Festival 2018 lahjoitti lipunmyynnin tuotostaan osan Saaristomeren Suojelurahastolle.

Saaristomeren panoraama

Saaristomeren panoraama on lahjoittanut kuvia joita Saaristomeren Suojelurahasto voi käyttää viestinnässä. 

Sirokoru

Itämeri-korusarjan tuotoilla Sirokoru on valmistanut taiteilija Matti Hyvärisen uniikkeja, hopeisia Merikotkapatsaita, joita lahjoitamme suurlahjoittajillemme, lue lisää.

pax navis banneri 2019Pax Navis,

Saaristomeren veneilyrauhan julistuksessa mukana 22 kumppania, tule mukaan!